Kerststerren en erwtensoep

Kerststerren
U kunt kerststerren rechtstreeks van de kweker bij u aan huis bezorgd krijgen. De bezorging is op donderdag 12 of vrijdag 13 december a.s. Het enige wat u hoeft te doen is deze vooraf te bestellen.
U kunt kiezen uit:
kerststerren 23 cm schaal (rood en wit) € 7,50 per stuk
kerstster 23 cm schaal (2-kleurig rood/wit) € 7,50 per stuk
kerstster 17 cm pot (rood) € 5,00 per stuk
4-pack mini-kerststerren (rood of wit) € 5,00 per pack

Erwtensoep
Tijdens Winter Wonder Woudrichem, zaterdag 14 december a.s., gaan wij o.a. erwtensoep verkopen. Deze wordt natuurlijk weer vers gemaakt. Ook de soep kunt u alvast bestellen, zodat u zeker weet dat wij niet uitverkocht zijn als u komt.
Een emmertje, 1 liter, erwtensoep kost € 6,00 en uw bestelling kunt u afhalen bij onze kraam, in het koor van de kerk, op zaterdag 14 december.
U kunt uw bestelling tot uiterlijk zondag 1 december a.s. doorgeven. Dit kan door onderstaand briefje in te leveren / door de bus te doen bij:
Bas van Straten, Postweide 113. Een mailtje met daarin uw bestelling kan ook verzonden worden naar basvstraten@ziggo.nl
Ook in de hal van de kerk staat een bus waar u uw bestelling kunt inleveren.
De opbrengst van de verkoop van de kerststerren en erwtensoep komt ten goede aan de Hervormde Gemeente Woudrichem ten behoeve van het Onderhoudsfonds.
de activiteitencommissie