Bijbelkring

Deze kring is voor ieder die behoefte heeft aan een stukje Bijbelse verdieping naast de zondagse kerkdiensten. We behandelen het boekje ‘De vrijgevige God’, dat mooi aansluit bij het jaarthema. We komen samen in de consistorie of in het koor van de kerk op de volgende data: woensdagavond 27 oktober, en donderdagavonden 25 november, 20 januari, 17 februari, 24 mrt, 21 april en 19 mei. De aanvangstijd is 20.00 uur. Contactpersoon: ds. Molenaar, tel. 0183-795280.

Gebedskring

De gebedskring komt samen op elke eerste donderdagavond van de maand om 20.00 uur. Gebed is de basis voor geestelijke groei en bloei in onze gemeente. Wees welkom om gewoon eens te komen kijken! We lezen een stukje uit de Bijbel, verzamelen gebeds- en dankpunten en brengen die samen bij God. Wie wil, bidt hardop, wie dat liever niet doet (en dat zijn er gewoonlijk verscheidenen, dus je staat niet alleen!) bidt in stilte mee. Aanmelden is niet nodig, info over de locatie staat in ‘Kerkklanken’, of bel 0183-795280 (ds. Molenaar).

Verdieping voor vrouwen

Met een groep vrouwen verdiepen we ons in de Bijbel en gaan we met elkaar in gesprek ter opbouw en verdieping van ons geloofsleven. Dit jaar behandelen we het boekje ‘De vrijgevige God’ van Tim Keller. We hopen elke twee weken bij elkaar te komen (plaats nog te bepalen). Heb je interesse om met ons mee te doen? Laat 't even weten door te bellen of appen naar Marja van der Stelt, telefoon 06-10769434.

Geestelijke Groei Kring                  

Wij zijn een groep van ongeveer tien vrouwen van binnen en buiten de gemeente. Wij komen op de derde woensdagavond van de maand bij elkaar, vaak in het koor of bij iemand thuis als dat mogelijk is. Wij behandelen dit jaar, net als de andere kringen, het boekje van ‘De vrijgevige God’ van Tim Keller. Hierin worden alle personen in het verhaal van de verloren zoon besproken. We beginnen met samen zingen en daarna gaan we het onderwerp bespreken. Iedereen is welkom om een keer te komen luisteren. De avonden beginnen om 20.00 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lia Mak, telefoon 06-25334690.

Mannenkring ‘Gaan voor God’

In het nieuwe seizoen komen we elke twee weken bij elkaar op woensdagavond. We gaan werken met het boekje ‘De vrijgevige God’ van Tim Keller en openen de bijbel daarbij. Getuigen, bemoedigen, broederschap, verdieping en groei zijn daarbij belangrijke steekwoorden. De avonden worden gehouden in Dock 60, wees welkom!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Arie van der Stelt (06-22125206) of Marius van Doorn (06-53487080)

17+ -kring

Voor iedereen van 17+ uit Woudrichem willen we na de vakantie weer verder gaan met de groep. Iedere jongvolwassene uit Woudrichem die open staat voor een stukje verbinding in geloof en het alledaagse leven is van harte welkom. De bijeenkomsten worden gehouden op Molenstraat 2, op zondagavond vanaf 19.30 uur. Voor extra info 06-46607989 (Eelkje) of 06-53487080 (Marius).

Wekelijks meditatief moment

Iedere dinsdagavond is er een meditatief moment in de kerk. Ieder is welkom van 19.15 tot 19.45 uur. De opzet is heel eenvoudig: We openen met het aansteken van een kaars en een gebed. Daarna lezen we uit de Bijbel. Vervolgens is het 20 minuten stil, dit is tijd om tot rust te komen, te bidden en het Bijbelgedeelte te overdenken. We sluiten weer af met een gebed. Aanmelden is niet nodig. Ervaar met ons de kracht van stilte. De meditatieve momenten worden geleid door Chris van de Kuilen en Pieter Schoe.